Tuesday, 5 July 2016

Menterbalikkan Antena Sihir

Tuesday, 5 July 2016
Hari tu aku ada tulis tentang bagaimana benda sihir digunakan sebagai ganti kepada diri pesakit. Iaitu, benda sihir digunakan sebagai transmitter yang mengeluarkan serangan-serangan sihir. Dan aku ada tulis tentang receiver, atau antena sihir yang melekat pada tubuh pesakit. 

Hari ini mari kita buat satu ujikaji. Mari kita terbalikan antena sihir pada badan pesakit menjadi transmitter yang menghantar gelombang ayat-ayat ruqyah dari diri pesakit. Dan kita terbalikan pula arah transmitter di tangan penyihir sehingga menjadi transmitter yang menghantar gelombang ayat-ayat ruqyah kepada tukang-tukang sihir manusia mahupun jin yang terlibat.

Kaedahnya:
Setelah di bacakan muqadimmah ruqyah, mohonlah kepada Allah:
Ya Allah, hamba bermohon kepadaMu agar diterbalikkan segala antena sihir yang melekat di badan pesakit ini, sebagai transmitter yang akan menghantar gelombang penghancur ayat-ayat ruqyah, dan hamba bermohon agar diterbalikkan arah segala transmitter sihir di tangan penyihir, sehingga menjadi penghantar gelombang penghancur ayat-ayat ruqyah kepada semua syaitan jin dan manusia yang terlibat. Ya Allah, hancurkanlah mereka semuanya, dengan hak kalimah-kalimah ini. Amin.


Kemudian bacakan surah Hud ayat 82 (3x) dan ditiup pada pesakit, sebagai ikhtiar untuk membalikkan arah transmitter. Seterusnya sambunglah dengan membaca ayat-ayat ruqyah selainnya.

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails